Memasak ni memang best. Seronok je dapat masak hidangan yang sedap tanpa perlu habis banyak duit di kedai makan. Tapi yang tak bestnya bila ada yang kritik masakan kita. Mula la terasa hati kan? Bukan tu sahaja, rasa down macam orang tak hargai pula masa & tenaga yang kita guna untuk sediakan masakan yang terbaik untuk diorang. Dalam post ini kami akan kongsikan 5 Youtuber Malaysia Supaya Anda Boleh Tambah Skill Masakan Anda.

 

  1. Limau Nipis https://www.youtube.com/channel/UCwa-ShFHO46CGLs2ABWmV6A

 

 

  1. IcookAsia https://www.youtube.com/user/TryMasak

 

  1. Buat Orang Lapo https://www.youtube.com/channel/UCdwV3w30mxpgm-M39JBxslA

 

  1. Azie Kitchen https://www.youtube.com/channel/UC73cq2cG5tva9_aUCtKIu2A/featured

 

  1. Inspirasi https://www.youtube.com/user/ecinspirasi

 

Dalam artikel ini anda telah tahu Top 5 YouTuber Malaysia Untuk Tambah Menu Masakan Anda. Penting untuk anda subscribe kelima-lima YouTube Channel ini supaya skill memasak anda semakin bertambah. Dapat tambat hati family korang nanti !

 

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca artikel di PasarMan. Jangan lupa share artikel ini supaya orang yang nak belajar memasak boleh jumpa YouTube channel yang awesome ini.

 

Pastikan anda like page PasarMan untuk dapatkan lebih banyak lagi tips, petua untuk anda belajar memasak. Terima kasih, jumpa lagi

WhatsApp chat
0