Video tutorial & Langkah – Langkah cara membeli brang online di pasarman.com

Cara membeli barang di Pasarman.com

Adakah ini kali pertama anda membeli barang online di pasarman.com? Sebelum itu, adakah anda tahu apa itu pasarman.com.? Untuk pengetahuan anda, Pasarman.com adalah pembelian barangan dapur secara online dan membuat perkhidmatan penghantaran kepada pelanggan. Barangan dapur termasuk barangan basah dan kering seperti seafoods, buah-buahan, daging, barangan runcit, dan lain-lain.

Bagaimana cara untuk anda membuat pembelian di pasarman.com?

 

Langkah mudah untuk menggunakan pasarman.com

  1. Anda perlu layari laman sesawang kami https://pasarman.com .

2. Untuk menjimatkan masa anda, anda boleh klik kategori yang anda mahu atau menaip barang yang anda ingin di “search bar”

Sila tekan gambar tersebut untuk memilih kategori yang anda mahu

Sila taip di “search bar” seperti di atas

3. Anda boleh memilih berat yang anda mahu. Sebagai contoh, anda ingin membeli 500gram bendi, sila klik “500 gram” dipetak hijau, kemudian klik “Add to Cart”

Sila tekan pilihan berat untuk pembelian anda

4. Anda boleh melihat pembelian anda atau ingin membuat pembayaran dengan klik pada icon tersebut.

Klik “View Cart” untuk melihat list pembelian anda, klik “Checkout” untuk membuat pembayaran, klik “Continue Shopping” untuk meneruskan pembelian.

5. Selepas anda klik “Checkout” untuk meneruskan pembayaran, sila isi dengan lengkap semua maklumat anda.

Sila isi semua butiran anda. Kemudian klik “Next” untuk laman seterusnya

Anda boleh meneruskan tanpa mengisi butiran dengan menekan “Next”, jika anda mahu menghantar ke tempat yang tidak sama dengan butiran di billing, anda boleh mengisi di ruangan yang disediakan

Ini adalah senarai barang yang anda beli, jika anda mempunyai tawaran kupon, sila klik “Have a coupon? Click here to enter your code” yang berwarna hijau. Kemudian sila isi kod kupon di dalam ruangan “Coupon Code” kemudian klik “Apply Coupon”

Anda boleh memilih untuk membuat pembayaran sama ada “Cash on Delivery” pembayaran secara tunai atau  “

Selepas anda membuat pembayaran. Anda akan menerima details daripada kami.

Rasanya sangat mudah kan untuk membuat pembelian barang di pasarman.com. Dengan menggunakan laman sesawang anda boleh membuat pembelian barang dapur. Apa yang menariknya jika anda menggunakan pasarman.com, barang basah yang dihantar adalah segar sama seperti di pasar.

Diingatkan juga setiap pembelian barang di pasarman.com, anda akan diberi mata point atau kupon untuk anda mendapat promosi. Dengan menggunakan mata point atau kupon itu akan menjimatkan wang anda untuk membeli barang seterusnya. Memang menarik kan!

Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat lanjut atau membuat pembelian, sila layari laman sesawang https://pasarman.com atau whatapps 013-2247547 untuk membuat pesanan. Anda juga boleh membuat pesanan melalui aplikasi mudah alih pasarman.com di telefon pintar anda.

Semoga dengan adanya informasi ini memudahkan anda membeli barang di pasarman.com. Kongsikan kepada rakan-rakan anda.

Pasar Borong Selayang, 68100, Selayang, Selangor

0